Adobe forandrer verden ved hjælp af digitale oplevelser

 
 
Channel Partner Badges Adobe Authorised Distributor IE

For mere end 25 år siden formulerede Adobe sin mission – at forandre verden ved hjælp af digitale oplevelser – og i dag anvender millioner af brugere verden over Adobes produkter til at skabe indhold og samarbejde. Kernen i Adobes produktportefølje er apps, som opmuntrer til kreativitet, forenkler arbejdsflows og hjælper brugerne med at udvikle digitale færdigheder, som bidrager til deres personlige udvikling og professionelle kompetencer. Adobes software har revolutioneret både privatpersoners og virksomheders måde at kommunikere, samarbejde og opnå resultater på.

TD SYNNEX har kontorer i 19 lande og er Adobes største distributør i Europa.

Vi tilbyder vores forhandlere omfattende support til Adobes produkter, såsom:

Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC er en omkostningseffektiv og pålidelig global standard til visning, udskrivning, signering, kommentering og deling af PDF-filer. Eftersom alle dokumenter gemmes i skyen, kan brugerne samarbejde når som helst og hvor som helst. En anden stor fordel er, at flere brugere kan skrive kommentarer, granske og redigere det samme dokument i realtid. Indbyggede sikkerhedsfunktioner giver maksimal beskyttelse af virksomhedens data.

Læs mere

Adobe Creative Cloud

Slip brugernes kreative potentiale fri. Med Adobe Creative Cloud kan de samarbejde og skabe kvalitetsindhold til stort set alle medier, blandt andet tryk, web, video, mobil, tale og VR. Adobe Creative Cloud består af mere end 30 apps og værktøjer til fotoredigering, design, video, UX, web m.m. Alle filer gemmes i virksomhedens eget bibliotek i skyen, hvilket gør det nemmere for medarbejderne at opretholde virksomhedens grafiske profil og dele dokumenter i smidige arbejdsflows.

Læs mere

Adobe Education

Adobe Education er en uddannelsesplatform, som hjælper eleverne med at udvikle deres digitale færdigheder, så de er klædt bedre på til at komme ud på arbejdsmarkedet. Platformen giver adgang til kurser, undervisningsmateriale og et online-community med mere end 750.000 brugere. Ved hjælp af disse brancheledende digitale værktøjer kan eleverne lave deres skoleopgaver når som helst og hvor som helst, samtidig med at de udvikler vigtige digitale færdigheder såsom kritisk tænkning, problemløsning og gruppearbejde.

Læs mere

Adobe Sign

Med mobilappen Adobe Sign kan du sende dokumenter til e-signering, uanset om du arbejder hjemmefra eller på farten. Appen indeholder alle de funktioner, du skal bruge for at sende, spore og indsamle e-underskrifter, og når du sender et dokument til e-signering, ved du nøjagtigt, hvornår det bliver åbnet og underskrevet. Tjenesten er cloudbaseret, så du kan også benytte browseren på din computer, hvis du foretrækker det. Adobe Sign sparer penge, øger effektiviteten og minimerer papirarbejdet.

Læs mere