Klæd eleverne på til fremtidens digitale arbejdsplads

 
 

Med Adobe Education kan du opmuntre til kreativitet i klasseværelset, bruge digitale værktøjer i overensstemmelse med undervisningsplanen og hjælpe eleverne med at udvikle deres digitale kompetencer.

Adobe Education er en gratis uddannelsesplatform, som er udviklet af lærere til lærere og elever. Platformen giver brugerne adgang til professionelle værktøjer, undervisningsmateriale og workshops og fungerer som samlingssted for kreativt arbejde i skolen. Adobe Educations kreativitetsværktøj til klasseværelset hjælper eleverne med at udvikle deres digitale færdigheder og klæde dem bedre på til at fungere i erhvervslivet.

Adobe Education – vigtige fordele

Styrk elevernes digitale kompetencer ved at lade dem bruge kreative, digitale værktøjer i klasseværelset og i forbindelse med undervisningsplanen.

Giv lærere og elever adgang til brancheførende kreative apps og værktøjer til web, udskrift, mobile enheder og meget mere.

Giv eleverne adgang til mobil-apps, så de kan lave deres skolearbejde når som helst og åbne dokumenterne på deres skolecomputer.

Lav egne præsentationer og se andres med Adobe Portfolio eller Behance.

Drag fordel af omfattende support med videoguidning og brugervejledninger.

Giv eleverne mulighed for at lære at bruge brancheførende digitale værktøjer, så de får en konkurrencefordel på arbejdsmarkedet.

Giv eleverne de digitale kompetencer, som de får brug for i fremtiden

TD SYNNEX har kontorer i 19 lande og er Adobes største distributør i Europa. Vi tilbyder vores forhandleres kunder omfattende support til Adobes produkter, deriblandt Adobe Education.

Læs mere om TD SYNNEX og Adobe Education

Styrk elevernes digitale kompetencer

I dette whitepaper fra Adobe kan du læse mere om, hvordan digitale værktøjer anvendes på universiteter og andre videregående uddannelser